De beste campingplassene i Norge

Nordmenn elsker å campe, og det finnes svært mange gode alternativer å velge mellom. Både i nord, sør, vest og øst finnes det flotte campingplasser. Og det beste av alt? En campingferie trenger ikke være dyr ifølge e24. Ønsker du å feriere på budsjett, er derfor det å campe et godt alternativ. Dersom du vil ha en viss standard, eller ønsker å campe i Norges mest idylliske omgivelser, kan det være smart å velge en av campingplassene vi nå skal se nærmere på!

Her bør du campe!

Uansett om du foretrekker frisk sjøluft og fjell, eller strender og sørlandsidyll, finnes det en campingplass for deg. Nordmenn har talt, og ifølge Tripadvisor.com er det enkelte campingplasser som skiller seg ut i mengden. Dette er noen av de beste campingplassene du kan besøke:

  • Tromsø Lodge & Camping
  • Kabelvåg Feriehus & Camping
  • Furøy Fishingcamp and Hotel Apartments
  • Lofoten Links Lodges
  • Alta River Camping
  • Førde Gjestehus og Camping
  • Fagernes Campingpark

Utsikt, natur og frisk luft

De ovennevnte campingplassene er vidt forskjellige, men samtidig har de mye til felles. Et likehetstrekk er at de alle er lokalisert i vakker natur. Her kan du komme tett på naturen, enten du vil nyte utsikten fra Fagernes Campingpark, eller komme tett på fjell og hav på campingplassen Lofoten Links Lodges. Dette tyder på at det vi nordmenn er ute etter når vi camper, er å komme tettere på naturen. Det er kanskje ikke så rart – i en hektisk hverdag er det deilig å kunne senke skuldrene og slippe trafikkstøy og bråk.

Campingplassene nevnt ovenfor har også flotte overnattingsmuligheter, enten du vil sove i egen campingvogn, telt eller leie en hytte eller leilighet. Mulighetene er mange, og det er bare du som vet hva som fungerer best for nettopp deg. Klarer du deg uten egen dusj? Da kan telting være tingen! Vil du ha eget toalett? Velg en hytte eller leilighet.