Glem Syden – tilbring ferien i Norge

Norge har utvilsomt vakker natur. Her finner du alt – dype fjorder, ruvende fjell, sildrende bekker, vakre strender og trolske skoger. Om sommeren er dessuten klimaet ikke så aller verst, og det er til og med mulig å gå i shorts og t-skjorte når solen titter etterlengtet fram. Sommeren i Norge er herlig – ikke blir det for varmt, og som regel blir det ikke for kaldt heller. Så hvorfor betale i dyre dommer for en svett ferie på et overfylt turiststed i Syden? Tilbring heller ferien i Norge, på en av de mange vakre campingplassene som finnes i landet vårt.

Dyrt å feriere i Norge?

Mange tror at det å feriere i Norge er dyrt, og at det derfor er mer økonomisk med en tur til Gran Canaria eller Mallorca. Sannheten er at det slettes ikke trenger å være så dyrt, det gjelder bare å velge budsjettvennlige alternativer. Istedenfor å bruke tusenvis av kroner på et hotell, kan du tilbringe ferien din på en campingplass. Eventuelt kan du pakke med deg et telt i ryggsekken og feriere helt gratis i naturen.

Miljøvennlig

I dagens samfunn er det stadig flere som blir opptatt av miljø og klima. Da er det greit å vite at det er langt mer naturvennlig å campe i norsk natur, enn å fly åtte timer tur-retur til varmere strøk. Det å fly er ikke spesielt miljøvennlig, og sammenlignet med bilturen til og fra campingplassen, er det mye mer klimavennlig å feriere i Norge. Dessuten får du mulighet til å støtte den norske turistnæringen, noe som er en hyggelig gest. Så, neste gang du skal planlegge sommerferien, hvorfor ikke legge den til en av Norges vakre campingplasser eller et sted i naturen? Her på Nord-steinby-camping.com kan du lese om noen av de beste campingplassene som finnes i Norge.