Ting å se og gjøre mens du camper i Østfold!

Dersom du camper i Østfold fylke, helt sydøst i Norge, vil du kunne oppleve både vakker natur, historie og god mat. Det finnes en rekke flotte campingplasser i Østfold, som for eksempel Larkollen Camping, Huseby Camping på Rygge, Bevø Camping i Gamle Fredrikstad og Olberg Camping i Trøgstad. En annen populær campingplass i Østfold, er Fredriksten Camping som ligger idyllisk til i Halden, like ved historiske Fredriksten festning.

Tre ting å finne på om kvelden

Etter en lang dag med aktiviteter, er det kjekt å kunne koble av. Det kan være lurt å sjekke nettsiden til Visit Østfold dersom du er usikker på hvilke konserter og arrangementer som finner sted mens du er der. Skulle det ikke skje noe spesielt, eller været ikke er bra, kan du alltids finne fram mobilen og streame noen serier eller filmer. Eller hva med å spille litt på det live casino RiverBelle tilbyr? Her kan du spille bordspill mot live dealere, og potensielt vinne litt! Du kan også oppleve underholdning og god stemning på puben Høna i Halden, hvor Halden Mikrobryggeri også holder til. Her kan du nyte ferskt og velsmakende øl, eller delta på quiz!

Festivaler og konserter

Hvis du besøker Fredriksten Camping om sommeren, er sjansen stor for at du vil kunne få med deg noen morsomme kulturarrangementer. Du bor ikke langt fra sentrum av Halden, hvor det arrangeres både pub-quizer og live musikkopptredener. Du trenger imidlertid ikke dra til sentrum for å få med deg konserter og festivaler, for de arrangeres hyppig på Fredriksten festning, som ligger fem minutters gange fra campingplassen. Her er noen av arrangementene du kan få med deg på Fredriksten festning:

  • Allsang på grensen
  • Tons of Rock
  • IMPERIUM

Opplev Østfolds historie

Gamlebyen i Fredrikstad byr på koselige murhus og brosteinsgater øst for Glomma. Denne gamlebyen stammer fra 1567, og byr på mye spennende historie og søte små kafeer. Sjekk også ut Fredriksten festning i Halden fra 1600-tallet.